Geluksdozen voor Warme Oostendenaren

Warm Oostende en 15 Oostendse handelaren zette een actie op poten t.v.v. vzw Lichtbaken. Dankzij warme Oostendenaren en 426 geluksdozen, doneren we € 8.520 aan Lichtbaken vzw. Met deze donatie krijgen 4.260 kwetsbare Oostendenaren een lekkere warme maaltijd.

Samen steunen we onze Oostendse buren!

De geluksdozen-actie

Bij elke donatie van € 20 via www.geluksdozen.be, gaven Warm Oostende en onze lokale handelaren een geschenkbox als bedanking en ging het bedrag integraal naar vzw Lichtbaken. Oostendse handelaren zorgden voor cadeaubonnen en goodies ter waarde van meer dan € 60!

Met de Geluksdozen-actie maken we Oostende Warmer voor iedereen!
In eerste plaatsen zorgt het voor 4.260 maaltijden. Daarnaast steunen we onze lokale handelaren én met de geschenkbox verspreiden we Geluk doorheen Oostende.

Warme Oostendse handelaren

De geschenkbox bevatte cadeaubonnen van Oostendse handelaren en leuke goodies. Dankzij een donatie van € 20 konden we elke donateur bedanken met een prachtig geschenk. De donateur hielp daarnaast niet enkel kwetsbare Oostendenaren, maar gaf ook Oostendse handelaren een duwtje in de rug.

Zo stopten ze bonnen in de geschenkboxen om te genieten van leuke etentjes, cosmetische producten, een luxe carwashbeurt, een lekkere fles wijn en veel meer leuks!

Bedankt aan onze warme partners die zorgden voor de leuke goodies en cadeaubonnen!
Optiek B&M, Brasserie Henry, Brugse Zot, Carwash Oostende, Ikjeunemie!, Kabine, LloydsParma, Nico, CultuurCafé, General Stores, TAO Oostende, Oostende

 

Sponsors Warm Oostende

Volg Warm Oostende op social media