We overspoelen Oostende met liefde.

In tijden waar strikte corona-maatregelen gelden en meer mensen dan ooit financiële problemen krijgen, wordt het sociale isolement in onze mooie stad groot. En dat merken de vrijwilligers van vzw Lichtbaken ook in de gesprekken met hun bezoekers.

Daarom willen wij Oostende extra Warm maken! Doe jij mee?

Om de eenzaamheid te doorbreken, willen we de Oostendenaars activeren om hun hart te tonen aan elkaar. In meer dan 50.000 brievenbussen in regio Oostende vind je onze leaflet waarmee je een hartje kan vouwen. Geef jouw hart met een boodschap aan iemand die je graag ziet.

Vouw en geef ook een hart!

Vouw en geef ook een hart!

Heb je onze leaflet (nog) niet gekregen of wil je extra hartjes uitdelen? Download dan hieronder de leaflet (PDF) en print hem af. Kies bij het afprinten voor “Ware grootte” zodat je een mooi hartje kan plooien. Als je de plooilijnen op de achterzijde wenst, kies dan voor dubbelzijdig printen.

Veel plezier!

Toon ook je hart voor
een kwetsbare Oostendenaar.

Sinds vorig jaar verwelkomt het ontmoetingscentrum vzw Lichtbaken veel nieuwe gezichten. Onze vrijwilligers zijn niet alleen een luisterend oor voor kwetsbare Oostendenaren, maar zorgen ook voor een lekkere, warme maaltijd of lunchpakket.

“De moeilijke periode die we samen beleven, zorgt ervoor dat de groep van gezinnen die het moeilijk hebben sterk stijgt in onze stad aan zee. Om al onze bezoekers te blijven helpen, kunnen we jouw hulp hard gebruiken.”

– Pierre De Coninck, voorzitter vzw Lichtbaken

 

Voedzame maaltijden worden al snel van het menu geschrapt bij kansarmen omdat het simpelweg te duur is. Met een donatie van slechts € 2 zorg jij voor een lekkere warme maaltijd.

Onze actie is mede mogelijk gemaakt dankzij:

Volg Warm Oostende op social media